Jogi nyilatkozat

Általános jogi feltételek és információk

A www.passzivhaz-blues.hu domain alatt elérhető internetszolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalainkat!

Információk

A Passzívház Akadémia Nonprofit Kft. minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a Passzívház Akadémia Nonprofit Kft. internetes weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a Passzívház Akadémia Nonprofit Kft. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A Passzívház Akadémia Nonprofit Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A www.passzivhaz-blues.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A Passzívház Akadémia Nonprofit Kft. nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A Passzívház Akadémia Nonprofit Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

Szerzői jog

A Passzívház Akadémia Nonprofit Kft. weboldalai, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak -a személyes használatot meghaladó mértékű- bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Passzívház Akadémia Nonprofit Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Passzívház Akadémia Nonprofit Kft. fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Passzívház Akadémia Nonprofit Kft. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.


< Vissza
Tovább >